Melyek azok a termékenységet növelő termékek, amelyekről érdemes tudni?

Családot akar alapítani? Ha igen, akkor gratulálunk! Léteznek különböző termékenységi termékek, amelyek segítenek a fogamzás esélyének növelésében. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a termékeket és termékenységi módszereket, amelyeket érdemes kipróbálni:

Sperma tesztkészletek

Léteznek különböző termékenységi termékek, amelyek segíthetnek meghatározni az ember spermájának vitalitását és motilitását. Ezek a tesztek a spermaszám megfigyelésére szolgálnak, de számos spermakészlet néhány olyan termékenységi problémát is ki tud mutatni, amelyek problémákat okozhatnak a későbbiekben.

Ovulációt előrejelző készletek

Gyakran rövidítik OPK-nek őket. A nőkben történő LH szint megemelkedését mutatja ki. Ez közvetlenül az ovuláció előtt történik, így tudni fogja mikor történik ovuláció. Ilyen termékenységi termékeket különféle vállalatok készítenek.

Termékenységi termékek

Természetes termékenységi módszer

A nők és a férfiak is egyaránt használják a termékenység növelésére évek óta.

Gyógynövényes oldatok

Vannak olyan gyógynövények, amelyek fokozzák a férfiak és a nők termékenységét. A gyógynövényeket évek óta szedik a termékenység sikeres növelése érdekében. Minden gyógynövénynek külön célja van. Ilyen gyógynövény-keverékeket is beszerezhetünk az egészségügyi élelmiszerboltokban. Ha biztosra szeretne menni, akkor külön-külön is megvásárolhatja ezeket a gyógynövényeket.

OV Watch

Ez egy olyan termékenységi termék, amely úgy néz ki, mint egyfajta karóra, és ahhoz hasonlóan is kell hordani. Ez méri az izzadság-ion változásait, és a benne lévő mikrochip ezt elemzi, és figyelmezteti Önt amikor termékenyebb napjai vannak. Ezen felül nyomon követi a hormonszint változásait a ciklus alatt. Az ilyen termékenységi termékek száz dollár körül mozoghatnak.

Mit kérdezzen meg az orvosától, mielőtt bármilyen termékenységi terméket szedne?

Mielőtt bármilyen termékenységi terméket fogyasztana, először beszélnie kell az orvosával a lehetséges kockázatokról és a termék előnyeiről. Az orvos figyelembe veszi az Ön kórtörténetét és a jelenleg fennálló állapotot, hogy a lehető legjobb ajánlatot adja a termékenysége szempontjából.

Videó: Otthoni termékenységi teszt férfiaknak

Az orvos emellett néhány kérdést is fel fog tenni. Fontos azonban az orvosa tudtára adnia a különböző gyógyszereket is, amelyeket szed.

Összefoglalva

Számos termékenységi termék bizonyosult hasznosnak. Az embereknek mindig konzultálniuk kell az orvosukkal, bármilyen terméket is használnak. Néhány életmód-változás, beleértve a dohányzásról való lemondást, a fogyást és az alkoholtartalmú italoktól való tartózkodást, hasznos lehet azok számára, akik szeretnének teherbe esni.

Számos lehetőség van a termékenység növelésével kapcsolatban. Nem szabad csupán mások ajánlásaira hagyatkoznia. Hallgasson inkább az orvosára, hiszen ő tudja mi biztonságos Önnek, és garantáltan a legkedvezőbb megoldást fogja ajánlani. Ha nem biztos a lehetőségeiben, a különböző módszerek összehasonlítása segíthet a helyes és a legjobb választás meghozatalában.

Olvassa el egy másik cikket a távolról folytatott pszichoterápia.

Ugyanazon kategóriába tartozó cikkek: