Melyek azok a termékenységet növelő termékek, amelyekről érdemes tudni?

Családot akar alapítani? Ha igen, akkor gratulálunk! Léteznek különböző termékenységi termékek, amelyek segítenek a fogamzás esélyének növelésében. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a termékeket és termékenységi módszereket, amelyeket érdemes kipróbálni:

Sperma tesztkészletek

Léteznek különböző termékenységi termékek, amelyek segíthetnek meghatározni az ember spermájának vitalitását és motilitását. Ezek a tesztek a spermaszám megfigyelésére szolgálnak, de számos spermakészlet néhány olyan termékenységi problémát is ki tud mutatni, amelyek problémákat okozhatnak a későbbiekben.

Ovulációt előrejelző készletek

Gyakran rövidítik OPK-nek őket. A nőkben történő LH szint megemelkedését mutatja ki. Ez közvetlenül az ovuláció előtt történik, így tudni fogja mikor történik ovuláció. Ilyen termékenységi termékeket különféle vállalatok készítenek.

Termékenységi termékek

Természetes termékenységi módszer

A nők és a férfiak is egyaránt használják a termékenység növelésére évek óta.

Gyógynövényes oldatok

Vannak olyan gyógynövények, amelyek fokozzák a férfiak és a nők termékenységét. A gyógynövényeket évek óta szedik a termékenység sikeres növelése érdekében. Minden gyógynövénynek külön célja van. Ilyen gyógynövény-keverékeket is beszerezhetünk az egészségügyi élelmiszerboltokban. Ha biztosra szeretne menni, akkor külön-külön is megvásárolhatja ezeket a gyógynövényeket.

Olvassa el a következő cikket: Niacinamid és annak minden előnye a bőr számára

A niacinamid vagy B3-vitamin az utóbbi időben a legforróbb divatszó, és minden jó okból. A B3-vitamin bőrvilágosító és hidratáló tulajdonságairól ismert, hitelesített erőművi összetevő, amely minden bőrtípust támogat, és különböző bőrproblémákkal foglalkozik.

OV Watch

Ez egy olyan termékenységi termék, amely úgy néz ki, mint egyfajta karóra, és ahhoz hasonlóan is kell hordani. Ez méri az izzadság-ion változásait, és a benne lévő mikrochip ezt elemzi, és figyelmezteti Önt amikor termékenyebb napjai vannak. Ezen felül nyomon követi a hormonszint változásait a ciklus alatt. Az ilyen termékenységi termékek száz dollár körül mozoghatnak.

Mit kérdezzen meg az orvosától, mielőtt bármilyen termékenységi terméket szedne?

Mielőtt bármilyen termékenységi terméket fogyasztana, először beszélnie kell az orvosával a lehetséges kockázatokról és a termék előnyeiről. Az orvos figyelembe veszi az Ön kórtörténetét és a jelenleg fennálló állapotot, hogy a lehető legjobb ajánlatot adja a termékenysége szempontjából.

YouTube video
Videó: Otthoni termékenységi teszt férfiaknak

Az orvos emellett néhány kérdést is fel fog tenni. Fontos azonban az orvosa tudtára adnia a különböző gyógyszereket is, amelyeket szed.

Összefoglalva

Számos termékenységi termék bizonyosult hasznosnak. Az embereknek mindig konzultálniuk kell az orvosukkal, bármilyen terméket is használnak. Néhány életmód-változás, beleértve a dohányzásról való lemondást, a fogyást és az alkoholtartalmú italoktól való tartózkodást, hasznos lehet azok számára, akik szeretnének teherbe esni.

Számos lehetőség van a termékenység növelésével kapcsolatban. Nem szabad csupán mások ajánlásaira hagyatkoznia. Hallgasson inkább az orvosára, hiszen ő tudja mi biztonságos Önnek, és garantáltan a legkedvezőbb megoldást fogja ajánlani. Ha nem biztos a lehetőségeiben, a különböző módszerek összehasonlítása segíthet a helyes és a legjobb választás meghozatalában.

Olvassa el egy másik cikket a távolról folytatott pszichoterápia.

Ugyanazon kategóriába tartozó cikkek: