További hely az autójának

Olyan, mintha a tető külső kerítésként működne, ami növeli a terhelhetőséget, és a gépkocsi tetején tárolt felszerelés vagy csomagok rögzítésére is használható. A legnagyobb előnye éppen a helytöbblet. Ezzel az eszközzel felszerelve nem kell aggódnia a csomagtartó túlterhelése miatt, mert a felszerelés egy részét a tetőre teheti.

A tetőkorláttal (withcar.hu) ellátott autó nagyon hasznos: tartósabb támaszt nyújt a felszerelés tetőre történő rögzítéséhez, így nincs szükség a hagyományos kötél módszerre. Egy univerzális tetőkorlát készlet hozzáadása a járművéhez sokoldalúságot és használati kényelmet biztosít.

Emberek ezrei, köztük nyaraló családok, kalandorok és szabadtéri rajongók, vállalkozók, kerékpárosok és mások találják őket nagyszerű lehetőségnek. A tetőcsomagtartóval ellátott használt autók KSA-ban jó üzletnek bizonyulhatnak az Ön számára, lehetővé téve, hogy nagyszerű nyaralást töltsön el anélkül, hogy a közlekedési hely hiánya miatt aggódnia kellene.

Ezzel az eszközzel felszerelve nem kell aggódnia a csomagtartó túlterhelése miatt, mert a felszerelés egy részét a tetőre teheti.

Univerzális tetőrudak és tetőcsomagtartók

A tetősínek és a tetőcsomagtartók nagyon hasonlóak abban, hogy mindkettő lehetővé teszi a tárgyak biztonságos szállítását a jármű felett. A fő különbség a kettő között az, hogy milyen irányban szerelik fel őket a jármű tetejére. Az univerzális tetősínek például az autó tetejének hosszában futnak, és lábakon vagy más támasztékokon keresztül vannak rögzítve, míg a tetőcsomagtartókat közvetlenül a tetőre szerelik.

A tetőrudak keresztrudak és egyéb kiegészítők, például rakodótér, síléctartó és tetőcsomagtartó rögzítésére szolgálnak.

YouTube video

Szükség esetén ezek a rakománytartó tartozékok könnyen hozzáadhatók és eltávolíthatók. A süllyesztett tetőrudak a jármű tetejével egy szintben vannak felszerelve, így nem marad hely a sín és a tető között.

A másik különbség a kettő között az, hogy a tetőcsomagtartók tartósabbak, és nagyobb terhek szállítására tervezték őket. A tetőcsomagtartókat szakszerűen kell felszerelni, mert a szakképzett szerelők ki tudják választani az Ön igényeinek legmegfelelőbb tetőcsomagtartótípust.

Ugyanazon kategóriába tartozó cikkek: